Doneer aan TPO
Inloggen voor TPO Plus
Schrijf je in voor de TPO Nieuwsbrief!

Geef asielzoekers zakgeld voor een lege zak

Hoeren als kruisridders tegen testosteronbommen

Door: , 13:06, 10 januari 2016

Hoeren als kruisridders tegen testosteronbommen

 

Als ik ergens niet goed van word, dan is het de schraperigheid waarmee we onze asielzoekers tegemoet treden. We hebben het domme geluk in de beste periode van de geschiedenis op de beste plek op aarde geboren te zijn, en wat gunnen we die arme vluchtelingen die alles hebben moeten achterlaten? Een armzalige  12,95 euro zakgeld per week! Ze kunnen ook tussen de 39 euro en 58 euro krijgen voor eten en kleding, en mogen maximaal 14 euro per week verdienen. Wat het gevolg van die gierigheid is, hebben we gezien bij het station van Keulen. En niet alleen daar, maar naar nu blijkt op veel meer plaatsen in Europa.

Schuld

Laten we eerlijk zijn: de schuld van de massale berovingen, aanrandingen en verkrachtingen van vrouwen ligt geheel bij onszelf. Niet bij de vrouwen, natuurlijk, maar bij de overheid. En nee, niet omdat ze jonge, mannelijke asielzoekers uit islamitische landen heeft toegelaten, dat is onze humanitaire plicht, maar omdat ze op geen enkele manier rekening houdt met de natuurlijke behoeften van deze groep. Stel je eens voor: daar zit je dan als jonge, mannelijke asielzoeker. In een asielzoekerscentrum in, ik noem maar wat, Hoogezand-Sappemeer. Het is waar: in Aleppo ligt de dood overal op de loer, maar Hoogezand-Sappemeer, dat is de dood zelf. Ik maak geen grapje. Depressies zijn eerder regel dan uitzondering in asielzoekerscentra en zelfmoord komt veel voor. (Persoonlijk zou ik het er met mijn trouwe Kalashnikov liever op wagen in Aleppo dan asiel aanvragen in dat lullige Nederland, maar dit terzijde.) Jarenlang zit je te wachten op een beslissing over je status en ondertussen valt er helemaal niks te neuken, terwijl de aanblik van de zware beambtebipsen van de COA-medewerksters in hun vormeloze dienstpantalons je de lust om je af te trekken doet vergaan.

Tahriren

Dit is een onhoudbare situatie en we moeten dan ook niet verbaasd zijn dat zulke op knappen staande knapen gaan tahriren, dwz. met een grote groep vrouwen aanranden en verkrachten, zoals tijdens de Arabische Lente op het Tahrirplein in Cairo gebeurde. Dat tahriren is in de eerste plaats een daad van vijandschap tegen onze cultuur van vrijheid, gelijkheid en broederschap, en pas daarna een daad van seksuele agressie. Het bewijs: de daders in Keulen vielen Westerse vrouwen aan, geen vrouwen uit de eigen groep. Tegen die vijandschap kunnen we weinig doen, behalve de handschoen opnemen en de strijd aangaan. Maar de seksuele nood die erachter zit, die kunnen we wel lenigen. We hebben namelijk een doeltreffend wapen tegen die testosteronbommen: onze hoeren.

Beschaving

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, en niet alleen moslims, is legale prostitutie een teken van beschaving. Zonder beschaving zou de prostitutie zoals die in Nederland bestaat onmogelijk zijn. Er is een minimum aan respect, aan omgangsvormen en persoonlijke hygiëne vereist. Prostitutie heeft zelfs een beschavende werking. Een man hoeft het niet in zijn hoofd te halen zich tegenover een prostituee te misdragen, want dan wordt hij binnen de kortste keren in zijn blote kont de straat opgeschopt. (Zelf behoor ik tot de mannen die hun eerste seksuele ervaring opdeden bij een hoer. Het heeft mij geholpen vrouwen met zelfvertrouwen tegemoet te treden. Ik stap gewoon op een vrouw af en vraag: ‘Hoeveel?’) Kun je nagaan wat die seksuele wildemannen aan goede manieren bij een hoer kunnen opsteken. Maar dan moeten we ze wel genoeg geld geven om naar de hoeren te gaan, want voor die 12,95 euro gaan nog niet eens de schoenen uit. Dus, regering, als u onze vrouwen veilig over straat wil laten gaan, investeer dan in de seksuele bevrediging van de asielzoekers die u in ons land heeft toegelaten en help, waar u kunt, een handje mee.

 
 

 

Steun ThePostOnline

Als je de artikelen van TPO waardeert kun je helpen onze site mogelijk te blijven maken. Doe een donatie en help onafhankelijke online journalistiek in stand te houden.
Heb je vragen over je de betaling van je donatie? Mail naar [email protected]. Kijk hier voor meer informatie.
 

Aanbevolen video

Advertentie

 
 
Linktips: Blackjack online spelen | Online Casino | Juridisch Advies Arbeidsrecht