Bladen

Hugh Hefner en Crystal Harris getrouwd

01-01-2013 07:39

LOS ANGELES – Hugh Hefner en Crystal Harris zijn getrouwd. De 86-jarige Playboy-baas en de 26-jarige Playmate gaven elkaar op Oudejaarsavond het ja-woord tijdens een intieme ceremonie in de Playboy Mansion, melden verschillende Amerikaanse media.

De twee zouden eigenlijk al vorig jaar trouwen maar toen dumpte Crystal Hugh een week voor de bruiloft. Volgens Harris ging het allemaal te snel en wilde ze eigenlijk helemaal niet trouwen. "Ik had nog tijd nodig bepaalde dingen te ontdekken", legt de Playmate uit aan Us Weekly. "De periode zonder Hef en zonder de Mansion deed me beseffen dat ik uiteindelijk toch hier thuis hoor. Onze relatie is beter dan ooit, we zijn blij en gelukkig."

Harris is de derde vrouw van Hugh. In 1949 trouwde hij met Mildred Williams. In 1959 scheidde het stel. In 1989 trouwde Hugh met Kimberley Conrad met wie hij twee zoons kreeg: Marston en Cooper. In 2009 zijn ze officieel gescheiden. Ondertussen had Hefner relaties met Playmates Holly Madison, Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt en Brande Roderick.