Bladen

Sandra van Nieuwland heeft weinig te wensen

02-01-2013 05:10

AMSTERDAM – Na een wat minder 2011 was 2012 een topjaar voor Sandra van Nieuwland. "Deze jaarwisseling heb ik als op een roze wolk beleefd. Het is prachtig om mee te maken hoe alles binnen 365 dagen ten goede kan keren", vertelt ze in De Telegraaf.

"Ik heb dan niet in de finale van TVOH gestaan, maar ik ben heel gelukkig hoe het me is vergaan. Mijn album, dat vorige week uitkwam, staat in navolging van vijf singles op 1 in de hitparade. Wat kan ik me nog meer wensen?"

"Het afgelopen jaar is geweldig voor me geweest. Het begin was moeizaam omdat ik zonder de vader van mijn drie zoons verder moest. Maar alles heeft een plek gekregen. We regelen alles heel goed samen. Voor elkaar én voor de kinderen. Nu het zingen me heel veel werk geeft, bespreken we hoe we de kinderen opvangen. Hoewel het altijd jammer is wanneer liefde voorbij gaat, ben ik erg dankbaar hoe we hiermee omgaan."

"Het komende jaar heb ik me ten doel gesteld verder te gaan met liedjes schrijven, componeren en arrangeren. Ik streef ernaar komend jaar met een heel eigen album te komen. Daarbij wil ik een goede balans tussen thuis en werk."

Of ze hoopt op een nieuwe liefde in 2013? "Ik ben ervan overtuigd dat ik iemand tegenkom. Het heeft nu nog geen prioriteit, maar de rest van mijn leven single blijven, gaat niet gebeuren, verwacht ik."