Bladen

Sterren hoopvol nieuwe jaar in

02-01-2013 08:42

AMSTERDAM – Bekenden zijn hoopvol aan het nieuwe jaar begonnen. Vooral gezondheid voor hun dierbaren staat hoog op hun lijstje wensen.

''Ik hoop in het nieuwe jaar vrij te blijven van borstkanker'', zegt Fabiƫnne de Vries in De Telegraaf. Gorden zegt in de krant te hopen op een jaar vol liefde.

Derek Ogilvie en Barrie Stevens staan in het begin van hun nieuwe jaar stil bij de gezondheid van hun vaders. ''Mijn vader was afgelopen jaar erg ziek, hij had kanker. Het was een moeilijk jaar. De hele familie dacht dat hij het niet zou redden, maar hij is volledig herstel. Laten we hopen dat het zo blijft'', wenst Derek.

De vader van Barrie Stevens is 92 en leidt aan alzheimer. Barrie: ''Dat ik met alle liefde die ik in me heb zijn leven prachtig kan afsluiten. Dat is mijn doel in 2013'', zegt Barrie. ''Zoals het nu gaat, kan het niet langer. Het is mensonwaardig.''

Justine Pelmelay hoopt dat het beter zal gaan dan vorig jaar. ''Wat ik allemaal niet heb meegemaakt. Mijn huisarts zei dat dit voor een normaal mens niet te vatten is. Ik hoop dat het komend jaar een stuk beter zal gaan. Dat het zonnetje ook een keer voor mij gaat schijnen'', zegt Justine in de krant.