Bladen

‘Sylvie en Rafael uit elkaar’

02-01-2013 01:07

Het huwelijk van Sylvie en Rafael van der Vaart is gestrand. Dat zegt het stel tegen de Duitse boulevardkrant Bild. "Ik ben ontzettend teleurgesteld dat het niet meer werkt tussen ons. Wij zijn de schuldigen. Alleen Sylvie en ik zijn er verantwoordelijk voor dat ons huwelijk niet functioneert", zegt de Hamburger SV-voetballer.

Sylvie vertrouwt de krant toe dat ze langzaamaan uit elkaar zijn gegroeid. "Het was een sluipend proces dat simpelweg niet te stoppen was", vertelt de Nederlandse presentatrice die een ster is op de Duitse tv.

Het zou mis zijn gegaan tijdens de jaarwisseling. Een ruzie thuis in het bijzijn van een tiental gasten liep volledig uit de hand, weet de sensatiekrant. Rafael zou Sylvie zelfs hebben geslagen, waardoor ze met een harde klap op de grond belandde. De gasten waren volgens Bild geschokt.

"Dat was heel dom van mij", geeft Rafael toe. "Ik ben een idioot en het spijt me heel erg. Dat had nooit mogen gebeuren". Die excuses lijken bij Sylvie in goede aarde gevallen. "Ik heb hem al vergeven", zegt ze.

Sylvie en Rafael waren tien jaar samen en trouwden in 2005. Ze hebben een zoontje van 6, Damian. Hij blijft bij zijn moeder.