Bladen

PSY komt in april met nieuwe single

08-03-2013 12:15

SEOUL – PSY zal in april tijdens een concert in Seoul zijn nieuwe single voor het eerst laten horen. Het management van de Zuid-Koreaanse internetsensatie bevestigt tegenover de website AllKpop dat zijn landgenoten het eerst aan de beurt zijn.

"PSY treedt op 13 april in het Seoul World Cup Stadion solo op voor zo'n 40.000 mensen en dan komt ook zijn nieuwe single aan bod", laat het management weten. "We zijn nu bezig met het opstellen van een schema voor de release van zijn album en de binnen- en buitenlandse promotieactiviteiten."

Alhoewel de Zuid-Koreaanse fans van PSY de primeur hebben, hoeven andere landen niet lang op zijn nieuwe werk te wachten. "Meteen na het concert keert PSY terug naar de Verenigde Staten om er zijn nieuwe liedje onder de aandacht te brengen." De muzikant heeft een huis in Los Angeles.

Vorig jaar veroverde PSY de wereld met Gangnam Style. De videoclip van het nummer was het eerste YouTube-filmpje dat meer dan een miljard keer werd bekeken. Op de schouders van PSY rust nu de zware taak om het succes van zijn megahit te overtreffen.