Bladen

Album Justin Timberlake online te beluisteren

12-03-2013 14:43

LOS ANGELES – Fans van Justin Timberlake moeten tot vrijdag geduld betrachten totdat ze zijn nieuwe album in de Nederlandse winkels kunnen bemachtigen. Maar de tien nummers van The 20/20 Experience zijn vanaf dinsdag al te beluisteren via iTunes. Dat meldt de zanger op zijn eigen website.

Het is de eerste plaat van de zanger in zeven jaar. "De inspiratie voor het album kwam eigenlijk heel spontaan", schrijft Justin. "Ik verwachtte er in eerste instantie ook niet veel van. Ik ben gewoon de studio ingedoken en heb een beetje aangeklooid. Maar het was wel de mooiste tijd uit mijn hele carrière."

Op het album, geproduceerd door Timbaland, staat onder meer het nummer Suit & Tie, dat Timberlake opnam met rapper Jay-Z.

Eerder werd al bekend dat Justin ook weer gaat toeren, samen met Jay-Z. De Legends of the Summer-tour begint in het Roger's Centre in Toronto op 17 juli en eindigt op 16 augustus in het Sun Life Stadium in Miami. Het duo treedt ook op tijdens het Wireless Festival op 12 en 13 juli in Londen.