Bladen

Ex Salman Rushdie serieus met nieuwe liefde

13-03-2013 13:04

NEW YORK – De liefde tussen presentatrice en model Padma Lakshmi en hotelier Vikram Chatwal neemt serieuze vormen aan. De twee zijn samen op vakantie geweest in India en Vikram vergezelde zijn geliefde naar een evenement in New York dat zij presenteerde. Dat meldt de New York Post.

In januari werd voor het eerst gerept over een relatie tussen de ex-vrouw van de omstreden schrijver Salman Rushdie en de volgens bronnen toen nog getrouwde hotelier. Naar verluidt is Vikram echter al jaren gescheiden van model Priya Sachdev en had hij daarna relaties met verschillende topmodellen. De 42-jarige Padma, die in Amerika het programma Top Chef presenteert, was drie jaar getrouwd met de 23 jaar oudere Rushdie. Ze kreeg vervolgens een dochter met Adam Dell, die een DNA-test afdwong om aan te tonen dat hij de vader was. Haar laatste officiële geliefde was miljonair Teddy Forstmann, die in november 2011 op 71-jarige leeftijd overleed.

Padma en de één jaar jongere Vikram kennen elkaar al jaren. De presentatrice is geboren in India, Vikram heeft eveneens Indiase roots.