Bladen

Joris zegt 1,4 miljoen kijkers goodbye

22-03-2013 08:00

HILVERSUM – Bijna 1,4 miljoen fans van Hello Goodbye hebben presentator Joris Linssen uitgezwaaid. Donderdagavond was Joris voor het laatst als presentator in het programma te zien. Gemiddeld keken er 1.398.000 kijkers naar, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Klaas Drupsteen neemt het stokje van Joris Linssen over in de aankomsthallen van Schiphol. Hello Goodbye met Klaas Drupsteen keert vanaf het najaar terug op televisie.

Linssen maakte eerder bekend te stoppen met het programma omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. "Na acht jaar op Schiphol de meest bijzondere en indrukwekkende verhalen te hebben gehoord, geef ik graag de gelegenheid aan nieuw talent om het programma Hello Goodbye over te nemen", liet de populaire presentator onlangs weten.

Het EO-programma De Pelgrimscode wist donderdagavond met 928.000 kijkers een iets groter publiek aan zich te binden. Dat zijn 50.000 meer kijkers dan vorige week toen het programma van start ging. Deze week staat De Pelgrimscode op de 13e plek in de ranglijst van de best bekeken programma's van donderdag. Dat is twee plaatsen hoger dan vorig week.