Bladen

Tatjana wil af van sexy imago

12-04-2013 06:40

AMSTERDAM – Tatjana vindt dat het tijd wordt om haar sexy imago achter zich laten, vertelt ze vrijdag in het magazine Vrouw van De Telegraaf. De 50-jarige actrice accepteert ook dat ze een dagje ouder wordt.

“Het is tijd voor een nieuwe Tatjana”, vertelt de diva. “Daarom heb ik ook heel lang getwijfeld of ik die laatste Playboyshoot nog moest doen op mijn 49e. Op het laatste moment heb ik het zelfs bijna afgezegd, want hoe lang kun je doorgaan met sexy zijn en een verleidelijke blik tonen voor de camera?”

Tatjana heeft lang last gehad van vooroordelen vanwege haar imago. Zo dachten mannen een seksbeest in bed aan te treffen. “Nou, dat viel dan even tegen! Bleek ik een heel normale vrouw te zijn, met normale behoeftes. Terwijl zij visioenen hadden dat ik aan de lamp zou hangen, tijgerend door de slaapkamer zou kruipen of van de kast zou springen.”

Bang dat ze inkomsten misloopt door zich op een andere manier te presenteren is Tatjana niet. “Ik verdien mijn geld nu met optredens als zangeres en ik ben in bespreking over meerdere televisieprogramma’s. Geld is voor mij geen drijfveer.”