Bladen

‘Kardashian-familie keurt gedrag Kanye af’

13-05-2013 12:44

LOS ANGELES – De moeder en zussen van Kim Kardashian maken zich steeds meer zorgen om Kim vanwege haar relatie met Kanye West. De rapper behandelt Kim niet goed genoeg en is vooral met zichzelf bezig, vinden zij volgens RadarOnline.

Terwijl Kim en haar familie als realitysterren beroemd zijn geworden doordat ze camera's in hun leven toelaten, steekt Kanye zijn haat voor paparazzi niet onder stoelen of banken. Zo kon hij zich afgelopen weekend nauwelijks beheersen in het bijzijn van fotografen nadat hij tegen een verkeersbord aanliep. En op een video van het stel tijdens een tripje in Parijs is te zien hoe Kanye de deur niet openhoudt voor zijn hoogzwangere vriendin. Kims moeder, Kris Jenner, schrok volgens een insider behoorlijk toen ze die beelden zag.

Wat de familie Kardashian ook niet leuk vindt, is dat Kanye hun gezelschap niet lijkt te waarderen. De bron vertelt: "Iedereen weet dat het een hechte familie is, dus iedereen is verbaasd dat Kanye geen tijd met hen wil doorbrengen. En als hij dat wel doet, dan dwalen zijn ogen steeds af naar de deur."