Nieuws

Batman en Spider-Man delen klappen uit

15-09-2014 14:14

NEW YORK – Op Time Square konden voorbijgangers afgelopen weekend een heuse superheldenstrijd gadeslaan. Op het beroemde plein in New York gingen Batman en Spider-Man op de vuist met een agressieve passant.

New York Post meldt dat José Escalona-Martinez, die verkleed als Batman toeristen vermaakt op het plein, en zijn vriend Abdel Elkahezai, gehuld in Spider-Man-outfit, zaterdag werden lastiggevallen door twee mannen. Uiteindelijk kwam het tot een handgemeen tussen de superhelden en een van de belagers. De politie moest eraan te pas komen om de vechtersbazen uit elkaar te halen. Ze werden allemaal ingerekend.

Later verklaarde Spider-Man dat de passant Batman seksueel intimideerde. Hij zou hem vanachter hebben vastgepakt en geroepen: “I’m gonna f-k you, Batman.” Spider-Man bespoot de belager van zijn maat daarop met spinnenwebben uit een busje, dat hij altijd bij zich draagt voor zijn act. De agressieve man ontstak in blinde woede en begon om zich heen te slaan. Batman en Super-Man zouden hebben gehandeld uit zelfverdediging. Toch zijn ze allebei aangeklaagd wegens mishandeling.