Nieuws

Kat met indrukwekkende snor ware internethit

15-09-2014 17:37

NEW JERSEY – Stache de kat mag dan pas tien maanden oud zijn, met zijn onderscheidende looks lijkt er een carrière voor het dier weggelegd als ware celebrity lookalike. Dankzij een overduidelijke dikke donkere streep onder zijn neus, lijkt het net alsof hij een snor heeft. Door de bezem op zijn bovenlip wordt Stache al vergeleken met Tom Selleck (Magnum P.I.), Adrien Brody en zelfs Snoop Dogg.

Eigenaresse Christine Gonzalez haalde de kat binnen toen die zeven maanden oud en nog wat schuw was. Inmiddels is Stache volgens haar uitgegroeid tot een zelfverzekerde kater, weet Daily Mail. Door zijn prominente ‘snor’ kon ze niets anders doen dan hem Stache noemen.

Op Twitter- en Instagram-accounts wordt de kat door velen gevolgd, tevens de plek waar fans het opviel dat hij wel erg lijkt op Magnum P.I.-ster Selleck. Stache wordt niet alleen als evenknie van Selleck gezien, maar men ziet in Stache ook een Jack Black, Scott Disick, Jim Carrey en zelfs Will Ferrell. De kater zelf is niet heel erg onder de indruk van de vergelijkingen en is vooral bezig met spelen in huis en knuffelen met collega-kat Romeo.