Bladen

Kelly Rowland ontwerpt weer horloge

15-09-2014 08:09

LOS ANGELES – Zangeres Kelly Rowland, bekend van de voormalige meidengroep Destiny’s Child, heeft alweer haar derde horloge ontworpen voor het Nederlandse merk TW Steel. Daar blijft het niet bij, vertelt de Amerikaanse in Sp!ts.

“Dat ik nu alweer mijn derde eigen model mag uitbrengen, dat is ‘freaking amazing’”, aldus de zangeres. Het is niet altijd makkelijk om inspiratie op te doen, maar daar heeft Rowland haar eigen manieren voor. “Bij de meest dagelijkse dingen als graffiti kan ik opeens stilstaan bij een kleurcombinatie die ik mooi vind. Als ik reis doe ik ideeën op, maar ik ga ook graag naar kunsttentoonstellingen. En ik hou in de gaten waar anderen mee komen.”

Kelly is al aan het broeden op een nieuw horloge-ontwerp. Het wordt geen kinderhorloge, verklapt de hoogzwangere zangeres. “Ik ben wel bezig met het opzetten van een eigen kinderkledinglijn. Ik ben nu consument, en ik mis dingen. Ik krijg een jongen, en als ik voor hem ga shoppen kijk ik weleens jaloers naar de rekken voor meisjeskleding. Daar is veel meer keuze!”