Nieuws

Hond geopereerd door voorliefde voor strings

16-09-2014 11:34

LONDEN – Een voorliefde voor strings is een Engelse hond bijna fataal geworden. De hond moest geopereerd worden omdat hij het sexy ondergoed van zijn baasje had opgevreten.

De 47-jarige Kaye Banks uit het Engelse Rotherham maakte zich volgens Daily Mail zorgen toen haar hond Brian niet meer goed at en zijn voer onverteerd uitspuugde. Bij de dierenarts werd een röntgenfoto gemaakt. Er was een opstopping te zien in de hondenmaag, maar wat het precies was, bleef onduidelijk. Het dier werd geopereerd. “Toen ze er een zwarte zijden string uithaalden stond iedereen versteld”, vertelt Banks. “Hij kauwt wel eens op een sok, maar dit hadden we niet eerder meegemaakt.”

Na een twee uur durende operatie waren de strings verwijderd en vier dagen later mocht Brian weer naar huis. Daar bleek hij nog steeds dol te zijn op ondergoed. Banks: “We hadden hem al in de buurt van de wasmand gezien. Toen vertelde mijn dochter dat ze er een roze string in had gestopt, die nu verdwenen was. We gingen meteen terug naar de dierenarts, waar ze het er gelukkig zonder opereren uit konden krijgen. Ik kon nauwelijks geloven dat hij het meteen weer deed, vlak na die operatie.”

Banks stopt haar strings nu meteen in de wasmachine, zodat Brian er niet bij kan.