Nieuws

Huwelijksaanzoek op aanbiedingensite

16-09-2014 09:00

SYDNEY – Een Australische man bedacht een originele manier om zijn vriendin ten huwelijk te vragen: hij verraste haar met een deal op een aanbiedingensite. ‘Letterlijk een aanbod voor het leven’, zo prees hij zichzelf aan – en ook nog eens helemaal gratis.

De 33-jarige Steve Brisson uit Sydney kwam op het idee toen hij zijn vriendin Sayaka zag rondneuzen op haar favoriete website Scoopon, de Australische versie van Groupon. “We kunnen nergens heengaan zonder te checken of er een aanbieding is op Scoopon, elk restaurant waar we naartoe gaan is een deal die ze bij Scoopon heeft geregeld”, vertelt Steve aan de website News.com.au.

Dus nam hij contact op met de site om een heel speciale aanbieding op de site te laten zetten, speciaal voor zijn vriendin. In de advertentie somde hij de voordelen van de deal op: zo zou ze een ‘persoonlijke zangcoach’ krijgen, een ‘reispartner’, een ‘voetenwarmer op koude avonden’ en ‘iemand die je tranen wegveegt na een zielige film’. Hij vergat niet de mogelijke nadelen te vermelden, zoals het feit dat hij niet zo goed is in afwassen en soms de verkeerde dingen meeneemt van de supermarkt.

Steve wist het zo te regelen, dat Sayaka het aanbod onder ogen kreeg tijdens een romantisch etentje. Toen hij haar ook nog een verlovingsring gaf, kon ze uiteraard niet weigeren. Merkwaardig is overigens dat bij Scoopon te zien is dat 39 mensen de deal hebben gesloten, waardoor Steve heel wat trouwlustige vrouwen zal moeten teleurstellen.