Nieuws

Tiener belt politie om overlast eigen feest

24-09-2014 08:36

PUYALLUP – Een 16-jarige jongen heeft afgelopen weekend de politie gebeld omdat zijn feestje thuis uit de klauwen liep. De tiener uit de Amerikaanse plaats Puyallup had geen controle meer over de feestende massa die door zijn straat trok, weet KOMO News.

De jongen gaf een feestje toen zijn ouders een weekendje weg waren. Maar de boel liep al snel uit de hand toen meer dan 70 mensen van 11 verschillende scholen kwamen opdagen. De tiener belde de politie toen tientallen feestgangers ‘ontsnapten uit zijn huis, zijn ouders’ schutting sloopten en door de tuin van de buren denderden’.

Tien agenten van een speciaal ‘feestinterventieteam’ arriveerde rond middernacht bij het huis van de tiener en troffen binnen talloze bierblikjes en lege flessen drank aan. In de woning hing ook een ‘sterke wietgeur’.

27 mensen in de leeftijd van 15 tot en met 20 jaar werden gearresteerd wegens alcoholbezit. Ook werd een 18-jarige met een uitstaand arrestatiebevel aangehouden. Tientallen feestgangers mochten weg omdat ze ouder dan 21 jaar waren of omdat ze niet gedronken hadden.