Nieuws

Vrouw verstopt kind in kofferbak

24-09-2014 19:00

MIAMI – Breona Synclair Watkins kreeg het Spaans benauwd toen de politie haar afgelopen week aan de kant zette. Niet zozeer omdat een van haar koplampen kapot was of omdat ze geen rijbewijs had, maar omdat ze haar vijf maanden oude kindje in de kofferbak had gestopt. Ze had geen verplicht kinderstoeltje voor het kleine hummeltje.

De aanhouding zelf verliep al chaotisch. In eerste instantie weigerde ze te stoppen en toen de politie haar uiteindelijk wel tot stilstand had gebracht, gaf Breona een valse naam op. Volgens The Smoking Gun waren de agenten het dan ook al snel beu en zetten ze de 19-jarige Amerikaanse op de achterbank van de politieauto. Tijdens het kwartier durende verhoor vertelde Breona niets over haar kindje, maar ze moest wel toen de kleine begon te huilen. Na de ontdekking van de baby in de achterklep gaf ze toe het kindje daar te hebben neergelegd omdat ze geen verplicht kinderstoeltje had en geen zin had in een bekeuring.

Een bekeuring krijgt ze wel en vermoedelijk nog wel meer. Breona moet binnenkort voor komen voor kindermishandeling, het rijden zonder rijbewijs, rijden in een auto die niet aan alle verplichtingen voldoet en het tegenstribbelen bij een aanhouding.