Nieuws

Poepgrap gaat helemaal fout

26-09-2014 16:11

LOS ANGELES – Grappenmakers Erik Meldik en Cenek Styblo deden alsof ze poepten op een peperdure Lamborghini. De eigenaar van de bolide had niet door dat het allemaal nep was en trok zijn stroomstootwapen.

Erik en Cenek halen vaker grappen uit en posten die vervolgens op YouTube, maar hun laatste frats liep heel anders dan gepland. De grappenmakers achtervolgden een man in een Lamborghini omdat hij hen zou hebben afgesneden in het verkeer. Eenmaal geparkeerd en weggelopen denkt het duo de man een lesje te kunnen leren.

Een van de grappenmakers doet alsof hij poept op de Lamborghini. De eigenaar van de sportauto ziet het blijkbaar gebeuren want hij komt aanrennen vanuit een winkel. De woeste man haalt al snel zijn stroomstootwapen tevoorschijn, dat hij afvuurt op Cenek. Erik schreeuwt dat het een grap is waarna de Lambo-eigenaar er snel vandoor gaat.

Erik en Cenek, die bekend staan als de Viral Brothers en van oorsprong Tsjechisch zijn, laten weten vanwege dit incident de VS te willen verlaten. Ze willen naar Europa verhuizen omdat tasers hier verboden zijn. Zo kunnen ze grappen uithalen zonder risico op elektrische schokken.