Nieuws

Kind naar school in Back to the Future-auto

01-10-2014 20:10

DEAL – De 8-jarige Molly Wickenden wordt iedere dag door haar vader naar school gebracht. Het ritje van de twee trekt veel bekijks en dat komt door de auto van pa Wickenden. Hij heeft een replica van de auto die in de succesvolle film Back to the Future is gebruikt.

Molly mag een geluksvogel zijn; de echte bofkont is vader Steve. Hij kreeg de replica vier jaar geleden van zijn vrouw. Die betaalde er 10.000 pond voor, een slordige 13.000 euro. Sindsdien scheurt de dolblije Steve in de auto van Marty McFly en Doc rond. Hij heeft nog wel wat aan de bolide vertimmerd, zodat nu echt niemand meer op het idee komt dat het om een replica gaat.

Tegen de Engelse Metro zegt Wickenden dat zijn auto nu misschien wel veel meer waard is. Dat komt niet alleen door de opknapbeurten, maar ook door de slechte staat van de echte auto die in de film is gebruikt. Dat karretje staat weg te kwijnen.

Wickenden zet de auto ook in als taxi. Ook goede doelen kunnen een beroep op hem doen. Molly kan intussen niet wachten tot ze oud genoeg is om zelf met de auto aan de haal te gaan.