Entertainment

‘Bradley Cooper klaagt Frans magazine aan’

10-06-2015 21:39

LOS ANGELES – Bradley Cooper vindt het maar niks dat het Franse Oops Magazine onlangs een artikel met foto’s over hem en zijn nieuwe vriendin Irina Shayk schreef. Daarom heeft de acteur besloten het blad aan te klagen. Hij vindt namelijk dat hiermee zijn ‘privacy ernstig is beschadigd’, schrijft RadarOnline.

De acteur eist een bedrag van 11.000 euro van het blad, aldus de website. Oops schreef onder meer dat de acteur en het model een relatie hebben met elkaar. Ook andere media schreven overigens al over Bradley en Irina, de ex-vriendin van Cristiano Ronaldo.

Cooper is niet de eerste die een aanklacht heeft ingediend tegen het blad. Leonardo DiCaprio deed dat onlangs ook al over een stuk dat over hem en zangeres Rihanna was verschenen. “We begrijpen niet waarom Bradley Cooper ons heeft aangeklaagd”, laat hoofdredacteur Frederic Truskolaski weten aan RadarOnline. “We vragen ons af welke andere Amerikaanse celebrity nu volgt”, zegt de hoofdredacteur die ook stelt dat de sterren maar zelden stappen ondernemen tegen Amerikaanse bladen.