Entertainment

Victoria Beckham wil Caitlyn Jenner in show

21-06-2015 14:10

LONDEN – Victoria Beckham zou dolgraag Caitlyn Jenner willen kleden. De modeontwerpster en vrouw van David Beckham is helemaal fan van de transgender vanaf het moment dat ze haar begin deze maand op de voorkant van het tijdschrift Vanity Fair zag staan.

”Ze vindt dat ze er prachtig uitziet en ze wil haar dolgraag kleden. Ze wil zelfs dat Caitlyn meedoet in haar volgende modecampagne”, vertelt een insider aan Daily Star. ”Victoria staat open voor samenwerkingen met transgendermodellen en ze denkt dat Caitlyns glamoureuze stijl en Amazonefiguur perfect bij haar kledinglijn passen.”

De voormalig Spice Girl weigerde eerder nog de trouwjurk van Kim Kardashian te ontwerpen omdat ze bang was dat het imagoschade zou opleveren. Maar met Kims stiefvader Caitlyn wil Victoria dus wel samenwerken. ”Posh gaat niet met de hype mee. Haar reputatie is het allerbelangrijkste voor haar. Maar ze wil Caitlyn en de transgenderbeweging steunen.”

Realityster en voormalig Olympisch kampioen Bruce Jenner maakte zijn nieuwe naam en look begin juni bekend via een artikel in Vanity Fair. De stiefvader van Kim, Khloé en Kourtney Kardashian gaf vorige maand in een interview toe dat hij zich altijd al een vrouw heeft gevoeld.