Entertainment

Mila Kunis heeft wapen uit angst voor stalker

11-07-2015 23:07

LOS ANGELES – Mila Kunis en haar man Ashton Kutcher hebben een vuurwapen in huis. Volgens de actrice is dat een voorzorgsmaatregel uit angst voor stalkers.

The Telegraph vroeg Mila tijdens een interview of ze als Democrate teleurgesteld is in de Amerikaanse president Barack Obama, omdat het hem nog niet is gelukt strengere wapenwetten in te voeren. “Ik zal je zeggen: wij hebben een wapen thuis”, antwoordde ze. “Maar zou ik er ooit eentje aan mijn dochter geven als ze vijftien wordt? Nee.”

Kunis heeft voor haar rollen in de films Max Payne en Jupier Ascending wapentraining ondergaan. “Ik kan geblinddoekt een pistool uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Ik wil niet dat mijn kind net zo goed getraind is als wij en ze mag ook echt niet weten dat er een wapen in huis ligt. Maar ik heb wel respect voor het pistool.”

Stalker

Een paar weken geleden ontsnapte een man uit een psychiatrische instelling die in 2011 was veroordeeld omdat hij Mila had gestalkt. Hij werd al snel opgepakt. “Ik zou dat wapen waarschijnlijk niet hebben als ik niet constant werd lastiggevallen door stalkers of andere mensen die bij me in te proberen te breken”, geeft de Black Swan-ster toe.

Mila (31) en Ashton (37) speelden jaren geleden samen in de comedyserie That ’70s Show. Jaren later sloeg de vonk over. Inmiddels zijn ze getrouwd. In oktober van vorig jaar zag hun eerste kindje het levenslicht. Het meisje, dat luistert naar de naam Wyatt Isabelle, is nu zo’n negen maanden oud.