OMG

Brit verkoopt teennagels op eBay

17-07-2015 18:11

WIGAN – Een Britse man heeft geprobeerd zijn teennagels te slijten op eBay. De hoogste bieder zou een flinke lading nagel krijgen, want James Smith had ze drie weken niet geknipt.

“Ik bied mijn afgeknipte teennagels van beide voeten hier te koop aan”, schreef James in de advertentie, die nu niet meer terug te vinden is. “Gratis bezorging, geen minimumbedrag. Veel plezier met bieden!” Er stond ook bij dat hij een 24-jarige man ‘met zachte voeten’ is.

De teennagels trokken volgens Mirror aardig wat bekijks: de aanbieder uit Wigan ontving allerlei vreemde reacties en twee mensen hebben zelfs een bod uitgebracht. De teller stond met nog vijf dagen te gaan op 4,70 pond (6,75 euro).

Geen talent

Smith kwam tijdens een brainstormsessie in bed op het briljante idee om zijn teennagels te verpatsen. “Ik wilde wat bijverdienen, maar ik heb geen talenten ofzo”, zegt hij tegen de krant. “Je teennagels laten groeien kost weinig moeite en het leek me ook wel grappig.”

Zijn vriendin Ashley was een stuk minder enthousiast. “Ik ga binnenkort met haar samenwonen en zij vindt het walgelijk. Ik hoop maar dat ze niet op me afknapt.” Mogelijk heeft eBay de advertentie verwijderd, maar dat is niet bekend.