Entertainment

Jason Derulo gelooft in ware liefde

18-07-2015 15:08

LOS ANGELES – Zanger Jason Derulo zegt dat zijn relatie met zangeres Jordin Sparks vorig jaar op de klippen is gelopen omdat er geen sprake was van ware liefde.

Derulo zegt in een interview met DuJour: ''Ik denk dat alles met een reden gebeurt. Ik denk dat er ook een reden was waarom ik die relatie had. Ik heb nergens spijt van, maar aan de andere kant ervaar ik momenteel hoe goed het is om nu alleen te zijn."

''Het is duideliijk dat ik er nog niet klaar voor ben. Ik denk dat ware liefde nooit kan breken, dus ik denk dat ik ware liefde nog niet heb gevonden." Jason en Jordin waren drie jaar samen. De twee besloten in september een punt achter hun relatie te zetten.

Sparks is momenteel aan het daten met rapper Rage the Gemini. Ze vertelde eerder deze week aan Access Hollywood Live dat ze zichzelf drie weken de tijd had gegeven om de breuk te verwerken. ''Ik gaf mezelf 21 dagen, ik stond mezelf toe alles te voelen wat ik moest voelen. Op dag 21 stond ik op en het was goed." Sparks vervolgde: ''Het was het beste voor ons allebei. Soms ben je in iemands leven om diegene beter te maken voor de volgende persoon."