OMG

Buschauffeur heeft seks tijdens laatste ritje

19-07-2015 15:58

LUND – Een buschauffeur in het Zweedse Lund is flink in de problemen gekomen. Zaterdagavond had hij seks tijdens een van zijn laatste ritjes. Hij dacht dat er geen passagiers meer in de bus zaten, maar een 23-jarige vrouw heeft alles gezien en gehoord.

De 23-jarige Anna stapte rond 23.30 uur in de bus. Er zaten toen nog twee andere vrouwen in de stadsbus. Nadat een van de passagiers was uitgestapt, ging de overgebleven vrouw bij de chauffeur zitten. Die deed de lichten uit en gaf gas. Al seksend reed hij verder, tot ontzetting van Anna.

“Ik wist niet wat ik moest doen”, zegt ze tegen Aftonbladet. “Ik zat in die donkere bus en kon in de spiegel precies zien wat de chauffeur en de vrouw uitspookten. De vrouw begon steeds harder te kreunen en ik schaamde me dat ik dit allemaal moest horen en zien.”

Belletje

Toen de bus de halte naderde waar Anna eruit moest, drukte ze toch maar op het knopje. In de Zweedse bussen gaat dan een belletje. Daarvan schrok de chauffeur zo erg, dat hij bijna de macht over het stuur verloor. Anna hoorde hem daarna vragen of zijn liefje per ongeluk op het belletje had gedrukt. “Nee, dat was ik”, kon Anna nog net uitbrengen. “Gelukkig stopte hij en deed het licht aan zodat ik uit kon stappen. Daarna reed hij gewoon verder”, vertelt ze.

Anna heeft zondag aangifte gedaan bij de politie. Skånetrafiken, de busmaatschappij die de stadsbussen in Lund beheert, gaat onderzoek doen naar de kwestie. “Dit is onacceptabel”, zegt Lars Hellström van de bedrijf. Anna is blij dat de busmaatschappij actie onderneemt. “Volgens mij was dit niet de eerste keer dat de chauffeur seks had in zijn bus. Het is heel beschamend om zoiets te moeten meemaken.”