Entertainment

Ex Briana noemt Louis Tomlinson ‘geluksvogel’

19-07-2015 16:01

LONDEN – Louis Tomlinson van One Direction is volgens Maxx Feldman een 'geluksvogel'. Dat zegt de ex van Briana Jungwirth, de styliste die zwanger zou zijn van Louis, in een interview met The Sun.

"Louis zou het slechter kunnen doen dan ervoor gaan met Briana, want zij is een geweldige meid", aldus Feldman. "En ze is heel aantrekkelijk." Het ex-vriendje was wel in shock toen hij hoorde dat Briana twaalf weken zwanger is van de 1D-zanger. "Ik had nooit gedacht dat ze uiteindelijk een baby zou krijgen met een popster. Ze is niet het type dat idolaat is van iemand en wilde helemaal niet in de schijnwerpers staan."

Tomlinson (23) en de even oude Jungwirth gingen in mei op een aantal dates, twee maanden nadat de zanger met Eleanor Calder had gebroken. Ze ontmoetten elkaar omdat een goede vriend van Tomlinson met een vriendin van Jungwirth uitgaat.

Jungwirth zou momenteel twaalf weken zwanger zijn. Ex Feldman heeft vertrouwen in de aanstaande moeder. "Het zou me niet verbazen als blijkt dat zij een geweldige moeder is."