Entertainment

Rita Ora breekt met vriend vanwege werkdrukte

19-07-2015 11:33

LONDEN – Rita Ora en Ricky Hil zijn uit elkaar, weet MailOnline. De zangeres heeft al haar tijd en aandacht nodig voor haar nieuwe rol als jurylid in X Factor en haar muziek, waardoor ze voornamelijk in Groot-Brittannië verblijft. Hil, zoon van modemagnaat Tommy Hilfiger, focust zich in Amerika op zijn eigen carrière.

De breuk vond enkele weken geleden plaats. De twee zouden in goede harmonie een punt achter hun relatie van een jaar hebben gezet. Een insider vertelt MailOnline dat Ora sindsdien steun bij vrienden zoekt. "Het was al vaker aan en uit", vertelt de anonieme bron. "Nu zijn Rita en Ricky voorgoed uit elkaar. Ze hebben de beslissing samen genomen omdat ze te druk zijn met hun werk."

"Ze vonden het lastig om hun relatie voort te zetten nu ze zo druk zijn met werk", vertelt een andere bron. "Ze hebben wel hun best gedaan. Rita's vriendinnen steunen haar. Haar werk is een welkome afleiding."

Calvin Harris

Ora (24) heeft nooit officieel gezegd dat ze een relatie had met Hil (25). Ze plaatste vorig jaar augustus voor het eerst een foto waarop te zien was dat zij en Hil elkaars handen vasthielden. Sindsdien werden de twee geregeld samen gefotografeerd.

De artieste was voor Hil twee jaar samen met dj Calvin Harris, die nu een relatie heeft met zangeres Taylor Swift.