OMG

Nieuwe relatietherapie: huis in twee delen

20-07-2015 13:19

RHODE ISLAND – Na twintig jaar huwelijk tussen Allison Paschke (53) en John Danskin (54) liep de relatie niet meer zo lekker. Om hun relatie te redden, besloot het koppel om hun loft in tweeën te verdelen en er samen apart te wonen.

Het Amerikaanse stel voelt nog wel liefde voor elkaar, maar door ergernissen en ruzies was het niet meer mogelijk om samen te wonen. En dus kochten ze een huis van 400 vierkante meter, die ze lieten verbouwen zodat elk een eigen keuken en slaap- en woonkamer had. Overigens slapen en eten ze nog wel samen. Maar dit komt alleen doordat het bed van John beter is. En zijn keuken is nou eenmaal wat groter.

Gasten van het paar worden in Allisons woonkamer ontvangen. Die zou 'gezelliger' zijn, weet The Wall Street Journal. Maar buiten deze bezigheden leven ze toch vooral apart, om elkaar de ruimte te gunnen. Ze kloppen bij elkaar aan de deur als ze iets met elkaar willen doen, zoals naar de film gaan.

"Deze manier van samenwonen heeft onze problemen helpen oplossen. Ons huwelijk was hard werken, dit is dat niet. We hebben een systeem gevonden", aldus Paschke.