OMG

Vrouwen beschrijven penis voor tekening

25-07-2015 15:36

NEW YORK – Politietekenaars worden meestal ingeschakeld om een compositietekening van een verdachte te maken, maar de Amerikaanse website Distractify bedacht iets anders. Stel dat vrouwen de penis van hun vriendje beschrijven voor een politietekenaar?

Zo gezegd, zo gedaan. In het filmpje dat op YouTube te zien is, zien we hoe de vrouwen de tekenaar aan het werk zetten. De vriendjes zitten er naast en leveren zo nu en dan commentaar. Eén van de mannen laat van tevoren al blijken weinig vertrouwen te hebben in het resultaat. "Denk je dat ik het goed zal doen?", vraagt zijn vriendin. "Waarschijnlijk niet", antwoordt hij.

De dames moeten eerst vertellen of de penis al dan niet besneden is en dan de vorm beschrijven. "Hij heeft de vorm van een penis", zegt één van hen behulpzaam. Een ander ziet een gelijkenis met 'een blik bonen'. Ook zijn er meer voor de hand liggende vergelijkingen zoals een wortel of een banaan ('maar dan wel zo'n speciaal gekweekte, geen organisch geteelde').

Rimpelig

Ook de testikels worden beschreven. "De ene hangt lager dan de andere", zegt een van de vrouwen. Als haar vriend protesteert dat het maar net van de dag afhangt, zegt ze: "Jij hebt er niets over te zeggen, jij ziet ze niet zoals ik." Een ander beschrijft ze als 'rimpelig'. Daar is haar vriend het niet mee eens. "Schatje, het geeft niks", zegt zij. "Je gaat nog wel met me trouwen toch?" Waarop hij antwoordt: "Eerst maar eens die tekening zien."

Als de tekeningen klaar zijn, zijn de vrouwen verbaasd over het resultaat: "Het lijkt precies!" De mannen hebben nog wel wat aanmerkingen. "Hij is écht veel groter dan dat", zegt een van hen verontwaardigd.