OMG

Man neemt tattoo Suárez na beet in been

31-07-2015 08:26

LIVERPOOL – Een uitsmijter van een kroeg die in zijn been gebeten werd door een dronkaard heeft deze actie vereeuwigd. Hij liet rond de gebeten plek een tatoeage zetten met de tekst 'Suárez was hier'.

De man, die anoniem wenste te blijven, zegt dat hij na het bijtincident enkele gezondheidstests moest ondergaan en dat daardoor zijn relatie met zijn partner in het geding kwam. "Ik ben oprecht bang en het ziet eruit als een permanente blauwe plek. Ik heb er de Suárez-tattoo omheen laten zetten – hoewel ik geen fan van Liverpool ben – kort nadat ik gebeten was."

De uitsmijter wilde de aandacht naar de lelijke beet in zijn been wegnemen met de tatoeage. "Dus bedacht ik dat ik er iets omheen moest zetten zodat men vooral de tattoo ziet", zegt hij tegen Liverpool Echo. De 'bijter', Nathan Walker (24), werd tegen de grond gewerkt door twee uitsmijters nadat hij terug in de kroeg probeerde te komen. Vlak daarvoor was hij uit het café in het Engelse Accrington gezet. Tijdens het grondgevecht zou Walker de man hebben gebeten.

FC Barcelona-speler Luis Suárez staat bekend als een notoire bijter in het hededaagse voetbal. In 2010 beet hij tijdens Ajax-PSV Otman Bakkal van de Eindhovenaren in zijn nek. Later als speler van Liverpool beet hij Branislav Ivanovic van Chelsea in zijn arm. Dit leverde hem schorsingen op. De Uruguayaan leek er tijdens het WK in Brazilië maar weinig van geleerd te hebben. Bij de wedstrijd Uruguay-Italië beet hij Giorgio Chiellini in zijn schouder.