OMG

‘Hondenvoerexplosie verwoestte mijn huis’

03-08-2015 15:46

IPSWICH – Een Brit heeft verhaal gehaald bij supermarktketen Tesco, omdat een blik hondenvoer dat hij er had gekocht 's nachts opeens explodeerde. Zijn hele keuken zat onder.

De 31-jarige Dave Crissell uit Ipswich kwam 's ochtends beneden en trof in zijn keuken een enorme ravage aan. Het natvoer zat op de muren, het plafond en de vloer. De man zag zichzelf genoodzaakt eroverheen te schilderen en diende via Facebook een klacht in bij Tesco. Zijn hilarische betoog, met bijgevoegde foto's, is een hit op internet.

"Goedemorgen Tesco, hoe gaat het? Met mij prima. Nou, eigenlijk niet", schreef Dave. "Vanochtend kwam ik erachter dat mijn Tesco-hondenvoer met succes had geprobeerd te ontsnappen uit zijn metalen gevangenis. Het was een goed geplande poging: het hondenvoer had duidelijk precies de juiste snelheid berekend om uit te breken."

Kauwspeeltjes

Crissell begrijpt wel dat 'hondenvoer vrij wil kunnen rondrennen, samen met de kauwspeeltjes en dentastix'. Maar hij is toch niet zo blij met de bende in zijn huis. "Ik weet dat dit ongewoon gedrag is voor hondenvoer. Ik heb gevraagd of de katten het hadden gedaan om de honden de stuipen op het lijf te jagen, maar zij hebben er niks mee te maken."

Een medewerker van de klantenservice van Tesco bood al snel excuses aan en liet weten dat hun hondenvoer normaal gesproken keurig in het blik blijft zitten. Op verzoek van de supermarkt heeft Dave de verpakking teruggestuurd, zodat Tesco kan onderzoeken wat er precies mankeerde aan het spul.