OMG

Gestolen hondje na zeven jaar weer bij baas

05-08-2015 13:27

HOUGHTON LE SPRING – Een ouder echtpaar in Noordoost-Engeland is dolgelukkig met de terugkeer van hun tien jaar oude Jack Russell. Het hondje was zeven jaar eerder uit hun woning gestolen en Brian en Pauline Berry hadden niet verwacht Molly ooit nog terug te zien.

Het hondje, uitgehongerd en met een zeer slecht gebit, werd op straat gevonden door politiemensen in Leamington Spa, ruim 300 kilometer van de plaats waar ze was verdwenen. Via haar microchip wist de politie de baasjes op te sporen. Toen deze een telefoontje kregen over de vondst konden ze het eerst niet geloven. "Ik voel me echt geweldig, het is uniek. Zo zie je maar, je moet nooit de hoop verliezen," zegt Brian Berry tegen The Telegraph.

Het stel reed onmiddelijk naar Leamington Spa om hun Jack Russelltje op te halen. De hond herkende hen direct en na tien minuten likte ze alweer het gezicht van haar baasje.

Molly werd toentertijd met haar vier dagen oude puppies uit het hok gestolen waar ook haar zus Megan in zat. Megan werd achtergelaten, dus nu zijn de zussen weer herenigd. Ze zijn onafscheidelijk. Van de pups van Molly ontbreekt helaas nog ieder spoor.