OMG

Examinator wil rijbewijs ruilen voor seks

06-08-2015 18:36

GAITHERSBURG – Een rijexaminator van het Amerikaanse CBR in de staat Maryland heeft een vrouw een goede beoordeling aangeboden in ruil voor seks. De vrouw weigerde resoluut en meldde het bij zijn baas.

De 21-jarige Daniel Perry vertelde de vrouw na haar examen dat ze was gezakt, omdat de auto niet helemaal tot stilstand was gekomen bij een stopbord. Volgens de politie zei hij toen dat hij haar best wilde laten slagen als ze ook iets voor hem zou doen. Daniel wees naar zijn geslachtsdeel en stelde voor dat ze samen naar een afgelegen plek zouden gaan.

De vrouw pakte haar mobiele telefoon, begon Perry te filmen en stapte uit. Hij smeekte haar om zijn werkgever niet in te lichten, maar dat deed ze toch. Tijdens het politieverhoor verdedigde de examinator zich door te zeggen dat zijn aanbod maar heel kort geldig was, meldt ABC 7. Ook zou hij het oneerbare voorstel pas hebben gedaan na een smeekbede van de leerlinge.

Dat verhaal ging er bij zijn werkgever niet in. Een paar dagen later werd Perry op straat gezet. Toch gelooft zijn verloofde in zijn onschuld. "Ik ken hem en het gebeurt wel vaker dat mensen hem proberen te beïnvloeden zodat hij ze laat slagen. Maar hij doet dat niet", zegt ze.