OMG

Man tegen vrouw: je bent zwanger!

07-08-2015 15:59

TEXAS – Een Amerikaanse vlogger heeft zijn vrouw verrast met de mededeling dat ze zwanger is. Hij deed stiekem een zwangerschapstest en was zo eerder op de hoogte van de komst van hun derde kindje dan zijn geliefde.

Sam en Nia uit de staat Texas doen via YouTube verslag van hun leven. Ze probeerden al een poosje zwanger te worden en toen Nia haar vent vertelde dat ze twee weken over tijd was, zag hij zijn kans schoon. Sam besloot zelf op onderzoek uit te gaan én alles te filmen.

De man wist dat Nia 's nachts nooit het toilet doorspoelt, omdat ze de kinderen niet wakker wil maken. Met een pipet haalde hij een urinemonster uit het toilet voor een zwangerschapstest. Er werden twee streepjes zichtbaar, wat betekent dat er inderdaad een baby aankomt.

Gewapend met de positieve test stapte Sam op zijn vrouw af. Nia dacht eerst dat hij een grapje maakte, maar hij meende het echt. "Ik kan niet geloven dat ik er op deze manier achterkom!", schreeuwde ze. Het filmpje is in een paar dagen al vier miljoen keer bekeken.