OMG

Chinees ontroostbaar: dochter trouwt Japanner

14-08-2015 14:06

SHANGHAI – Een Chinese vader is emotioneel helemaal ingestort na een huwelijksaanzoek aan zijn dochter. Die kwam van een Japanner en dat trok de Chinees niet. Foto’s van de totaal ontredderde man die verslagen op straat zit zijn een hit op social media.

De Japanner was helemaal naar Shanghai gekomen om de liefde van zijn leven ten huwelijk te vragen. Nadat de ouders daar lucht van hadden gekregen, ontmoetten ze de Japanner en dat ging maar net goed. De vader had nogal wat kritiek op zijn aanstaande schoonzoon en wilde alleen van een huwelijk weten als het paar in Shanghai zou blijven wonen. Dat vond de Japanner geen probleem. Hij deed zijn aanzoek in een juwelierszaak en tot zijn grote vreugde stemde zijn liefje in met een huwelijk. De vader beende daarop de zaak uit en stortte voor de winkel ineen. Omstanders ontfermden zich over hem.

Volgens Sina News had de dochter haar aanstaande leren kennen toen ze in Japan studeerde. “Hij is niet zomaar een Japanner”, zei ze. “Hij is de man die mijn bed warm houdt.”