OMG

Vrouw dumpt man om penistattoo

15-08-2015 13:42

SOUTHSEA – Stuart Valentino en zijn vrouw Samantha keken enorm uit naar de vakantie. Helaas gaat die niet door en zit Stuart nu in zijn eentje thuis. Hij is gedumpt nadat hij in een dronken bui een enorme piemel op zijn bovenbeen had getatoeëerd.

Dat viel niet goed bij Samantha, die zwempartijtjes op vakantie met hun driejarige dochter Ayla in het water zag vallen door de rare tattoo van de vader. Stuart is er nog een beetje beduusd van: "We gingen net met Ayla zwemmen thuis en wilden op vakantie ook lekker het water in. Maar dat kon dus toen niet meer omdat het lijkt of mijn penis uit mijn broek hangt", zei de 34-jarige chauffeur tegen The Sun.

Stuart is zelf verantwoordelijk voor de bizarre tekening, die hij zette met behulp van het tatoeëer-apparaat dat hij voor kerst kreeg. "Mijn maat Danny en ik waren bezopen. Samantha noemt ons altijd een paar lullen dus besloten we een tattoo te zetten. Maar Danny wilde niet meer toen hij de mijne zag."

De Brit heeft enorm veel spijt van zijn permanente beendecoratie. Het was echter niet zijn eerste 'grap'. Eerder al liet hij Samantha overgeven door net te doen alsof hij een drol at. De penistattoo was de laatste druppel voor de vrouw.