OMG

Gewichtheffer naakt bij Noorse talentshow

19-08-2015 11:54

OSLO – Scandinaviërs staan bekend om hun vrije gedachtes rond naaktheid, maar bij Norske Talenter, de Noorse versie van Holland's Got Talent, bracht een deelnemer naakt naar een heel nieuw niveau. De 38-jarige Noor 'Einar' besloot om in de uitzending te gaan gewichtheffen, niks mis mee zou je zeggen. Hij deed dit alleen naakt.

Bij de uitzending krijgt hij groen licht om zijn act te doen. Einar gooit zijn badjas van zijn lijf en staat ineens in adamskostuum voor de jury. Vervolgens probeert hij het gewicht boven zijn hoofd te krijgen. Een rood hoofd is het gevolg. Einar had de jury van tevoren maar heel licht ingefluisterd dat hij dit wilde gaan doen. Toen de jury vroeg of hij nerveus was, antwoordde hij : "Niet voor dit. Ik ben wel wat nerveus over mijn kleren", is te zien in een YouTube-filmpje.

De jury is geshockeerd door wat ze voorgeschoteld krijgen. Overigens lukt het wel om het gewicht boven zijn hoofd te krijgen. Vorig jaar won Angelina Jordan (8) nog de talentenjacht en kreeg ze internationale erkenning voor haar zachte soul- en bluescovers. Of Einar dit gaat bereiken valt nog te bezien.