OMG

Onhandige dief vergeet beveiligingscamera

23-08-2015 15:44

MEIZHOU – Vijftien keer had een dief in het Chinese Meizhou met succes zijn slag geslagen. Maar bij een inbraak in een winkel ging het fout. De man werd betrapt. Toen bleek dat hij niet alleen een slechte leugenaar was, maar hij was ook nog eens vergeten dat de meeste winkels over beveiligingscamera’s beschikken.

De hele inbraak liep vanaf het begin al niet lekker. Nadat de winkelier haar winkel had afgesloten om te gaan lunchen, dacht de dief snel zijn slag te slaan. Maar alleen al het openen van de deur kostte hem twintig minuten. Toen hij eindelijk binnen was, duurde het nog even voor hij zijn buit in het vizier had.

Toen hij de kas wilde plunderen, werd hij ook nog eens betrapt door de winkelier. De dief zei toen dat hij de deur open zag staan en de inbreker net weg had zien rennen. Tegen de vrouw zei hij ook dat hij de politie al had gebeld. Daarna maakte de man zich uit de voeten. Zonder buit.

De winkelier vertrouwde het niet en belde zelf ook nog even de politie. Daarna bekeek ze de beelden van de beveiligingscamera en zag dat de man in haar winkel toch echt de dief was. De politie kon hem later aanhouden.