OMG

Vliegtuig op stelten door ruziënd stelletje

24-08-2015 11:52

NEW YORK – In een vliegtuig wachten totdat het toestel de lucht in mag, is doorgaans hartstikke saai, maar een Amerikaans stelletje heeft op Raleigh Airport voor het nodige vermaak gezorgd. De man en de vrouw vochten vlak voor het opstijgen een echtelijke twist uit en Kelly Keegs uit New York was er getuige van. Op Twitter deed ze live verslag van de vete en werd daar in Amerika trending mee.

Keegs begon haar verhaal met een foto van de man en zijn huilende vriendin. "Deze kerel heeft het zojuist uitgemaakt en zijn vriendin is helemaal over haar toeren", aldus Keegs. Niet veel later loopt het uit de hand en begint het stel te bekvechten in het vliegtuig. "Is dit nou echt een verrassing voor je? Echt?", roept de man. Zijn zojuist gedumte vriendin reageert furieus: "Fantastisch, ik heb net 40 dollar extra betaald om naast jou te kunnen zitten in dit klotevliegtuig." Vervolgens vliegen de verwijten over en weer. Op een gegeven moment laat de zichtbaar gekwetste vrouw de naam van ene Charlotte vallen. Dit tot vermaak van Kelly, want die ruikt een schandaal. "Omg, schandaal, wie is Charlotte?"

Nadat het vliegtuig eindelijk van de grond was, kwam er ineens wat lucht tussen de twee ruziënde (ex-)partners. Het stel bestelde volgens Kelly zes glazen wodka en een Bloody Mary en dronk dit in recordtempo op. Niet veel later waren alle problemen kennelijk verdwenen. "Wtf? Nu zitten ze ineens te zoenen, ik neem jullie niet in de maling", aldus de New Yorkse 'verslaggeefster'. Hoe het na de landing is afgelopen met het stel, is niet bekend.