OMG

Doe-het-zelf-aanhanger Engelsman valt slecht

25-08-2015 10:35

PLYMOUTH – Een iets te enthousiaste doe-het-zelver heeft van de Engelse politie stevig op zijn falie gekregen. De man werd door de snelwegpolitie in de buurt van Plymouth van de weg getrokken omdat hij in een brakke wagen reed met daarachter een gehalveerde caravan. De man had het dak van zijn voormalige 'vakantie-onderkomen' gezaagd zodat hij de caravan als aanhangwagen kon gebruiken.

De nogal creatieve aanhanger was niet eens de voornaamste reden voor het standje dat de weggebruiker kreeg. Zijn auto was niet alleen niet helemaal in orde, ook bleek hij niet verzekerd te zijn en reed hij met een door hem zelf geknutseld kenteken rond. Op die kartonnen kentekenplaat ontbraken ook nog eens letters ook.

Voor andere weggebruikers is het maar goed dat de politie de man aanhield voordat hij de caravan echt als aanhanger ging gebruiken, legt agent Pablo Beckhurst uit bij SWNS. "De man had de caravan voor zo'n 35 euro gekocht en was van plan er de hele dag mee te gaan toeren op de M5, de drukste snelweg van het land. De caravan was in abominabele staat. De verlichting deed het niet en de banden waren totaal versleten, maar het meest verontrustende was nog wel dat hij van plan was de caravan vol te laden met glas omdat hij een serre wilde gaan bouwen."

De caravan is in beslag genomen en de man krijgt bekeuringen voor zes verkeersovertredingen.