OMG

Journalist week lang gekleed als prins George

25-08-2015 10:51

NEW YORK – De Engelse prins George heeft in zijn eerste twee levensjaren de harten van zo'n beetje de hele wereldbevolking gestolen. Ook de 23-jarige Mashable-journalist Max Knoblauch is helemaal gek van de kleine royal. Zo gek zelfs dat hij een week lang als de kleine prins door New York heeft gelopen.

Volgens Knoblauch was het de grootste eer van zijn leven om een week lang in de huid van kleine George te kruipen. "Ik weet niet wat het is, maar George heeft iets. Ik moest dus gaan ontdekken wat George George maakt. Het is misschien wel mijn grootste journalistieke meesterwerk ooit geworden."

Wat de actie van Knoblauch vooral hilarisch maakt, is dat hij ook de kleding van prins George heeft aangetrokken. Dat viel nog niet mee, want niet alle pakjes van het Engelse prinsje zijn zomaar in volwassen maten te vinden. "Mijn eerste belangrijke taak was het vermaken van kleren. Ik ben vooral bezig geweest met het borduren van zeilbootjes en koninklijke wapens op kleren voor volwassenen."

Het toppunt van zijn week als prins George was volgens Knoblauch zijn laatste dag. Hij heeft de hele dag in het kantoor van Mashable gebivakkeerd om aan iedereen te laten zien hoe cool de befaamde kersttrui met paraderende koninklijke gardes is. "Die outfit heeft me alleen maar complimenten opgeleverd. Terecht, hij was ook fantastisch."