OMG

Baby krijgt borstvoeding op snelweg

27-08-2015 13:00

SEATTLE – Toen agenten van het politiekorps in Seattle woensdag een telefoontje kregen van een bezorgde weggebruiker die een 'baby had zien autorijden', vlogen ze direct op de minderjarige wegpiraat af. Eenmaal bij de auto, was de schok voor de agenten misschien nog wel groter. De kleine bestuurde de auto niet, maar zijn moeder. En die was hem ondertussen borstvoeding aan het geven.

"Was het maar een grap. Een trooper heeft een vrouw van de weg geplukt die haar kind zat te voeden op de snelweg", staat er te lezen op het Twitteraccount van het politiekorps van de staat Washington.

Tegenover New York Daily News laat politieman Rocky Oliphant weten dat hij nog nooit zoiets heeft meegemaakt. Zijn collega Mark Francis zegt dat de moeder als reden opgaf dat de baby alles bij elkaar schreeuwt als hij honger heeft. "Je maakt veel dingen mee, tot heroïne gebruikende weggebruikers aan toe, maar dit?", aldus Oliphant.

De vrouw kreeg een boete van dik 100 euro en mocht pas verder rijden nadat de baby weer veilig in zijn autostoeltje zat.