OMG

Man valt moeder aan met aardappelsalade

27-08-2015 10:53

TALLAHASSEE – Smulpapen zijn hun leven niet zeker in de Amerikaanse staat Florida. Waar vorige week nog een man werd gearresteerd omdat hij met een bord zuurkool liep te gooien, hebben agenten nu in moeten grijpen bij een ruzie tussen moeder en zoon waarbij het gebruikte wapen een bord aardappelsalade was.

De boosdoener in kwestie is de 34-jarige Jonathan Smith. Hij was voor een etentje bij moeder Jennifer aangeschoven, maar om onduidelijke redenen kregen de twee binnen de kortste keren mot. Uit het politierapport, dat in handen is van The Smoking Gun, blijkt dat Jonathan zijn moeder heeft bekogeld met een bord aardappelsalade.

Volgens de dienstdoende agenten zat mevrouw Smith tot haar oren onder de drek. De moeder zou al snel tabak hebben gehad van het gedrag van haar zoon en hem om genade hebben gesmeekt. Het maakte niets uit. Hij heeft de hele bak salade leeggekieperd op haar en haar bovendien bespuugd.

Toen de agenten bij het huis van de moeder aankwamen, was zoonlief er al vandoor op zijn fiets. Hij is later alsnog gearresteerd en moet volgende maand voor de rechter verschijnen voor het besmeuren van zijn moeder en een eerder, niet nader beschreven, voorval.