OMG

Gorilla heeft dikke pret met peuter

01-09-2015 11:41

https://youtu.be/YIPT4ZSBZMw

COLUMBUS – Aandoenlijk is waarschijnlijk het enige juiste woord voor een tafereel tussen de twee jaar oude peter Isaiah Chute en een even oude gorilla in de dierentuin van Columbus in de Verenigde Staten. De moeder van het jochie heeft op video vastgelegd hoe haar zoontje en de kleine gorilla verstoppertje spelen. De beelden gaan nu de hele wereld over.

In eerste instantie is te zien hoe het blonde ventje met zijn neus tegen het glas van het gorillaverblijf gaat staan om de kleine gorilla goed te kunnen bekijken. De aap heeft al snel in de gaten dat er meer uit het moment te halen valt. De gorilla gaat snel naar de andere kant van het verblijf om achter een pilaar te zitten. Als Isaiah achter de aap aangaat, is een potje verstoppertje een feit. Minutenlang rent het duo heen en weer. De één aan de ene kant van het glas, de ander aan de andere kant.

Mama Sherry vond het, net als duizenden kijkers van over de hele wereld, een prachtig beeld. "Dit zijn de dingen waar je 'mamahart' van smelt", zegt ze in Columbus Dispatch.