Studente is internethit door roze Barbie-jeep

04-09-2015 12:33

SAN ANTONIO – De twintigjarige studente Tara Monroe raakte onlangs haar rijbewijs kwijt omdat ze, om voor de hand liggende redenen, weigerde deel te nemen aan een alcoholcontrole. Dat haar vader na het voorval ook haar auto heeft afgepakt, heeft de Texaanse niet helemaal immobiel gemaakt. Op internet tikte ze een tweedehands Barbie-speelgoedjeep op de kop en daar rijdt ze nu mee over de campus, tot hilariteit van medestudenten.

Nadat Tara werd 'betrapt', greep haar vader meteen in. Hij pakte haar auto af en vertelde tegen zijn dochter dat ze voortaan te voet of met de fiets naar school kon. Daar had Tara dus helemaal geen zin in en de twintiger schafte uit protest de roze speelgoedjeep aan. "Op een fiets over de campus crossen, is echt heel erg suf", vertelt ze tegen mySA.com.

Medestudenten vinden het wel vermakelijk om Tara met 10 kilometer per uur in haar elektrische wagentje over de campus te zien scheuren en ze maken dan ook volop foto's en filmpjes van het tafereeltje. Die gaan vervolgens online de hele wereld over. "Ik had dit niet verwacht. De meeste dingen die ik en mijn vrienden doen worden door de meeste mensen echt heel kinderachtig gevonden dus dat dit zo groot is geworden, vind ik wel verbazend", grapt Tara.

De roze bolide heet inmiddels Charlene. Daarmee is het karretje vernoemd naar de vorig eigenaresse, een kleuter.