Entertainment

Ellie Goulding nog niet toe aan settelen

09-02-2016 16:19

LONDEN – Zangeres Ellie Goulding is er nog niet aan toe zich te settelen met haar vriend, McBusted-gitarist Dougie Poynter. Beiden hebben het te druk en zien elkaar daardoor weinig in de langeafstandsrelatie, vertelde ze dinsdag in de ochtendshow Lorraine op de Britse zender ITV.

''Hij is nu in Los Angeles waar hij hard werkt. Hij is met van alles bezig. Hij is nu begonnen met acteren. Dat doet hij goed, hij is een natuurtalent. Ik ben erg benieuwd wat ervan komt", zei Ellie Goulding.

''We doen wat we kunnen. Maar we zijn realistisch in die dingen. We gaan er praktisch mee om en we zien elkaar als dat van beide kanten lukt." Op de vraag van Lorraine of ze ooit samen zullen settelen, antwoordde Ellie: ''Als alles samenkomt in een jaar, je weet niet of dat gebeurt. Op een gegeven moment, misschien."

Ellie en Dougie zijn volgens Daily Mail ruim twee jaar bij elkaar. Volgens de geruchten gingen ze in december uit elkaar en waren ze een maand later weer samen.

De zangeres, die is genomineerd voor een Grammy, deed ook een boekje open over oververmoeidheid. Hiervoor gebruikt ze vitamineshots.