Entertainment

Victor Reinier en Shaker in War Child-show

06-04-2017 14:38

AMSTERDAM – Acteur Victor Reinier, presentatrice Angela Groothuizen en danser en choreograaf Shaker zijn de Best Friends van de muzikale War Child-avond Jij&Ik die de EO woensdag 14 juni uitzendt. Dit maakten de presentatoren Marco Borsato en Tooske Ragas van de benefietavond donderdag bekend.

Victor Reinier, Angela Groothuizen en Shaker begeleiden de ouders en hun kinderen die tijdens de liveshow een duet zingen. De Best Friends zullen de koppels begeleiden op het gebied van zang, performance en dans.

Tijdens het programma op 14 juni vraagt War Child samen met de kinderen en ouders aandacht voor de situatie van miljoenen oorlogskinderen wereldwijd. Met Jij&Ik wil War Child laten zien hoe belangrijk de band tussen ouders en kinderen is. Vorig jaar trok de show bijna een miljoen kijkers.

Ouders en kinderen (7-16 jaar) die mee willen doen aan de show kunnen zich inschrijven via de website jijenik.tv. Marco, Tooske en de drie Best Friends zullen samen uit alle inzendingen de vijf koppels selecteren die live gaan zingen tijdens de benefietshow. Aan het einde van het programma beslist het publiek in de studio door middel van een staande ovatie wie deze tv-avond wint.