Entertainment

Daan Schuurmans is slechterik in Paddington 2

04-08-2017 19:38

AMSTERDAM – Daan Schuurmans is te horen in de tweede film over het beertje Paddington. Daan leent zijn stem aan slechterik Phoenix Buchanan, die in de originele versie door Hugh Grant wordt gespeeld. Ook Frank Lammers en Beau van Erven Dorens zijn te horen in Paddington 2, maakte Independent Films vrijdag bekend.

Frank spreekt de stem in van Knuckles McGinty, een intimiderende gevangeniskok. In de originele versie heeft Knuckles de stem van Brendan Gleeson. Paddington spreekt wederom Nederlands dankzij de stem van Beau, die ook het eerste deel van de familiefilm insprak.

“Ik probeer Paddington een beetje te doen zoals ik zelf ben”, legde Beau uit in RTL Boulevard. “Maar dan een beetje jonger. En zo lief mogelijk, niet zo stout.” De presentator vond het “ontzettend leuk” om Paddington wederom een stem te geven. “Dit beertje is zo ongelooflijk schattig, daar kan ik mijn kinderen mooi mee verwennen.”

In zijn tweede bioscoopavontuur belandt Paddington, die helemaal is gesetteld bij de familie Brown, als gevolg van een misverstand in de gevangenis. Om zijn onschuld te bewijzen moet de beer met zijn medegevangenen een plan bedenken om de echte dief te ontmaskeren. De Nederlands nagesynchroniseerde en originele Engelstalige versies zijn vanaf 6 december te zien in de bioscopen.