Entertainment

Gebroken kaak voor Tim Hofman

14-08-2017 21:10

NIJMEGEN – Tim Hofman heeft een gebroken kaak overgehouden aan zijn ruzie met huisjesmelker Ton Hendriks. Die gaf Tim een klap toen hij voor zijn programma #BOOS het kantoor van de Nijmeegse huisbaas bezocht. Op Instagram laat de presentator weten dat hij zes weken door een rietje moet eten.

Tim vertelt zijn volgers dat het wel grappig lijkt om door een rietje te moeten eten, maar dat het nog een heel gedoe is. “ik kan je vertellen dat ik al drie uur een kroket naar binnen probeer te zuigen en dat dat echt gaat vervelen”, schrijft hij.

Verder laat de BNN’er weten dat de rest van het team het ook goed maakt. Over wat er precies is voorgevallen in het kantoor van Hendriks zwijgt hij. De huisbaas liet eerder aan Quote weten dat hij Tim een klap gaf omdat de presentator hem wilde slaan. Hendriks zei ook aangifte te zullen doen.

Of BNN stappen tegen de huisjesmelker onderneemt is nog onduidelijk. Op Twitter liet voorzitter Zakaria Taouss weten dat de omroep de zaak onderzoekt en pas als echt duidelijk is wat er is voorgevallen besluit wat de vervolgstappen zijn.